Reklamaatiokäsittely

Reklamaatiokäsittely on kehitetty helpottamaan virheellisten tuotteiden käsittelyä ja raportointia toimittajalle. Toiminnon pääperiaate on se, että kun asiakas palauttaa virheellisen tuotteen, tehdään siitä kassalla palautustapahtuma ja tuote hyvitetään asiakkaalle. Tuote ei kuitenkaan palaudu varastoon, vaan jää odottamaan erillistä reklamaatioiden siirtoa toimittajalle.

Halutuin väliajoin kassalla kirjatut reklamaatiot voidaan siirtää toimitettavaksi toimittajille ja ne voidaan raportoida toimittajittain. Vaihtoehtoisesti reklamaatiopalautus voidaan kirjata myös varastosiirron kautta, mikäli tuotteessa havaitaan virhe ennen kuin se on myyty asiakkaalle.