Maksutapana Svea-erämaksu

Mikäli halutaan käyttää laskutuslisää, kyseinen ominaisuus on erikseen parametroitava. Ota yhteys Solteqin asiakastukeen.

1. Valitse tuotteet myyntiin.

2. Syötä asiakastiedot.

3. Siirry loppusummaan maksamista varten.

4. Valitse Loppusumma-ruudulta Svea-maksutapa:

1. Mikäli Svea-maksutapa on asetettu omaan painikkeeseensa, paina sitä.

2. Mikäli Svea-maksutapa on F7 Muu maksu -painikkeen alla, valitse se pudotusvalikosta.

5. Valitse Svea-maksun tyyppi: Svea-erämaksu.

6. (valinnainen) Jos laskutuslisä on käytössä, valitse lisätäänkö laskutuslisä (Kyllä/Ei).

7. Kun maksun tyyppi on valittu, avautuu SQLK-käyttöliittymä.

Syötä asiakkaan tiedot (kaikki alla mainitut ovat pakollisia):

• asiakkaan henkilötunnus Henkilötunnus-kenttään, tai lue viivakoodista asiakkaan henkilötunnus

• asiakkaan Puhelinnumero

• asiakkaan Sähköpostiosoite

• valitse myös asiakkaalle Maksusuunnitelma pudotusvalikosta. Maksusuunnitelman valinnan jälkeen maksusuunnitelman tarkemmat tiedot näytetään erillisessä ponnahdusikkunassa, jonka voit sulkea painamalla Sulje.

8. Paina F2 Suorita maksu.

9. Maksun onnistuttua kuitti päättyy ja tapahtuma on siirtynyt Sveaan jatkokäsittelyyn.