Kassatilitys

Kassatilitys tehdään illalla päivän viimeisen myyntitapahtuman jälkeen tai seuraavana aamuna.

Kassatilityksen voi korjata uudella tilityksellä, mikäli rahoissa on tullut laskentavirhe. Voimaan jää aina viimeinen tilitys. Jos kassalla on vastaanotettu muuta valuuttaa kuin euroja, tulee valuutat tilittää erikseen.

Jos varsinaisen kassatilityksen jälkeen tulostaa kassaraportin tilitystoiminnon kautta, ei tallentuneita rahamääriä saa poistaa, muuten tilitys nollaantuu.

Tilitystoiminnon kautta on myös mahdollista tulostaa kassaraportti kuittikirjoittimelle kesken päivän.