Versiotiedote 7.1.1.1002 (12/2023)

Uudet ominaisuudet

Koko ja väri tuotteen tiedoissa

Tuotetiedoissa on nyt mahdollista ylläpitää tuotteen väri- ja kokotietoja: uudet Väri ja Koko-kentät on lisätty Tuote-välilehdelle.

Sekä Väri että Koko ovat informatiivisia tietoja.

Väri ja Koko tuotetiedoissa

Tuotteen väri- ja kokotiedot näytetään myös varastoontulon sekä ostotilauksen rivitiedoissa, ja kyseisiä tietoja on myös mahdollista lisätä, muuttaa ja tallentaa tuotteelle rivitiedoissa.

Väri- ja kokotiedot varastoontulon rivitiedoissa

Väri- ja kokotiedot ostotilauksen rivitiedoissa

Korjaukset

• Korjattu ongelma ostotilauksen rivitiedoissa: tilausriveillä näkyvät tekstit näkyivät liian pienellä fonttikoolla. Ongelma esiintyi Tekson versiossa 7.0.28.

• Korjattu ongelma, jonka johdosta kaikki tulostetun laskun rivitiedoissa oikean laidan summatiedot eivät mahtuneet tulosteelle. Ongelma ilmeni Tekson versiossa 6.