Laskut tileittäin

Laskut tileittäin -raportti tulostaa laskut kirjanpidon tileittäin eriteltyinä. Raportille voidaan valita mukaan kaikki kirjanpidon tilit tai vain osa. Lisäksi rajaus voidaan suorittaa tapahtumanumeroilla, päivämäärävälillä ja/tai laskun tilan mukaan.

Laskut tileittäin -raportin rajaukset

Raportille tulostuu laskun tapahtumanumero, laskunumero, laskun tila, toimittaja ja laskun bruttosumma. Laskun tilaksi voidaan valita Avoimet, Maksetut tai Kaikki laskut.