Loki

Ostoreskontran Loki-toiminnolla voit tarkastella raporttia siirretyistä laskuista ja mahdollisista virheistä.

Loki-ruutu

Raportilla voi olla seuraavia tiedotteita:

• Siirretty ostoreskontraan, tapahtumanumero nnnn

• Lasku on siirretty reskontraan raportissa näkyvällä tapahtumanumerolla.

• Siirretty ostoreskontraan toimittajanumerolla 0, tapahtumanumero nnnn

• Toimittajaa ei ole löytynyt rekisteristä. Lasku on siirretty reskontraan toimittajalla 0 raportissa näkyvällä tapahtumanumerolla.

• Siirretty ostoreskontraan, tapahtumanumero nnnn Tarkista toimittajan tilinro, sitä ei löydy laskulta

• Toimittaja löytyy rekisteristä Y-tunnuksen perusteella, mutta tilinumero on eri kun mikä laskulla.

• Toimittajan tilinumero voi olla vaihtunut, ja se pitää muuttaa toimittajatietoihin.

• Toimittajalla on laskunumero nnnnn jo olemassa! Laskua ei voida siirtää ostoreskontraan.

Voit tulostaa raportin painamalla F4 Tulosta.

Kun lista on käsitelty, se kannattaa poistaa F8 Poista loki -painikkeella; näin uudet tiedot on helpompi havaita.