Lisäkoodit

Mikäli tuotenumerolla on useampia koodeja, voit lisätä ne lisätä painamalla Tuotteet-ruudulla Lisäkoodit-painiketta. Painikkeesta aukeaa ruutu, jossa voot lisätä, muuttaa ja poistaa koodeja. Lisäkoodeilla voi olla eri osto- myyntihintoja.

Koodit-ruutu

Kun kassalla, laskujen syötössä tai myyntitilauksessa syötetään lisäkoodi, kirjautuu raporteille myynti ko. lisäkoodia vastaavalle tuotenumerolle. Kuittiin tulostuu ja kuittien selailussa näkyy tällöin tuotenumeron sijaan lisäkoodi.