Varastopäiväkirja

Voit avata tuotteen varastopäiväkirjan varastokyselyn kautta valitsemalla myymälän ja painamalla F4 Varastopäiväkirja. Varastopäiväkirjan avulla saadaan myymäläkohtaisesti näkyviin ja raportoitavaksi aikajärjestyksessä yhden tuotteen kaikki tapahtumat, jotka ovat vaikuttaneet tuotteen varastosaldoon.

Varastopäiväkirja-ruutu (ei koko-ja värilajitelmaa)

Voit rajata eri tavoin varastopäiväkirjassa näkyvien tapahtumien määrää voidaan rajata eri tavoin. Oletuksena tiedot näkyvät kahden edellisen inventaarin ajalta, mutta voit myös rajata alkupäivän tietyllä päivämäärällä. Tarvittaessa voit myös valita kyseisen tuotteen kaikki tapahtumat näkymään.

Ei varastoseurantaa -tuotteiden osalta varastopäiväkirjassa näkyvät tuotteen myyntitapahtumat, mutta saldoa ei lasketa.

Tuplaklikkaamalla myynti- tai varastotapahtumaa kyseinen tapahtuma avautuu Tapahtumaselailu-ruudulle. Aktiivisena näkyy aina kuitin se rivi, jossa kyseistä tuotetta on käsitelty.

Tapahtumaselailu-ruutu

Funktionäppäimet

Näppäintoiminto

Selitys

F4 Kuitti

Avaa aktiivisena olevan tapahtumakuitin omaan ikkunaan

F5 Raportti

Avaa varastopäiväkirjan raportti-ruudun; ks. tarkemmin ohjeen kohta Varastopäiväkirjaraportti.

F6 Muuta hinta

Toiminnon avulla voidaan muuttaa tapahtuman ostohinta, ks. tarkemmin ohjeen kohta Ostohinnan muutos tapahtumille varastopäivä-toiminnossa (vaatii järjestelmän pääkäyttäjälle toimitetun salasanan).

F7 Malli1-Selailu

Toiminto on tarkoitettu lähinnä Solteqin käyttöön ja sen avulla nähdään tuotteen tapahtumat jaksoittain.

F8 Malli1-korjaus

Toiminto on tarkoitettu Solteqin käyttöön.

F10 Poistu

Poistuu varastopäiväkirjasta varastokyselyyn.

Mikäli koko- ja värilajitelmat eivät ole käytössä, mutta tuotteella on käytössä lisäkoodeja, näkyy tapahtumalla myös koodi, mikäli se poikkeaa edellisen tapahtuman koodista.