Skip to main content
Skip table of contents

Inventointi Teksossa inventointitapahtumien syötön kautta (syöttö koodilla)

Toiminto käynnistyy kohdasta Inventointi →Tapahtumien syöttö. Toiminnolla voidaan suorittaa koko inventointi tai korjata lukijalla tehtyä inventointia ja sitä käytetäänkin pääasiallisesti lukijalla tehtyjen virheiden korjaamiseen sekä yksittäisten kappaleiden inventointiin.

Toimintoon mentäessä sinun tulee syöttää sen myymälän numero, jonka inventointitapahtumia syötetään.

Tapahtumien syöttö -ruutu

Toiminnon kautta voidaan lisätä inventaariin kappaleita tai vähentää niitä, aiemmin samaan inventaariin luetut tiedot eivät korvaannu.

Jos siis tuotetta on aiemmin inventoitu esimerkiksi Opticon-lukijalla 10 kpl ja sen jälkeen samaa tuotetta luetaan tapahtumien syötön kautta 2 kpl, on inventoinnissa tämän jälkeen 12 kpl kyseistä tuotetta. Jos taas tuotetta on aiemmin inventoitu esimerkiksi kassan kautta 10 kpl ja sen jälkeen samaa tuotetta luetaan tapahtumien syötön kautta -2 kpl, on inventoinnissa tämän jälkeen 8 kpl kyseistä tuotetta.

Tapahtumien syötössä tehdyt lisäykset ja vähennykset näkyvät ruudun yläosassa ja toiminnosta poistuminen tallentaa ne mukaan inventaariin.

Kentät ja valinnat

Kenttä/valinta

Selitys

Myymälä

Myymälän numero.

Määrä annetaan

Jos Määrä annetaan -valintaruutu on valittuna, koodin jälkeen sinun tulee syöttää kappalemäärä. Jos valintaruutua ei valita, ohjelma olettaa että lukumäärä on 1 kpl.

Koodi

Tuotteen viivakoodi.

Jos käytössä ei ole lukijatassua, voit syöttää koodin käsin. Paina koodin syötön jälkeen Enter, jolloin pääset syöttämään lukumäärän.

Määrä

Tuotteen lukumäärä. Jos et syötä lukumäärää manuaalisesti, voit lukea useita tuotteita peräkkäin, ja ohjelma lisää jokaista 1 kpl:n. Muussa tapauksessa syötä lukumäärä koodin lukemisen jälkeen, ja hyväksy tällöin rivi lukumäärän antamisen jälkeen painamalla Enter.

Jos inventaarista halutaan vähentää kappaleita, syötä lukumäärä miinusmerkkisenä.

Hyväksy rivi lukumäärän antamisen jälkeen painamalla Enter.

Inventointiin luetut rivit tulevat näkyviin ruudun yläosaan.

Kun inventoinnit on syötetty, poistu ruudulta painamalla F10 Poistu. Syötettyjä tapahtumia voidaan tämän jälkeen tarkastella kohdassa Varasto → Inventointi → Tapahtumien selailu.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.