Myyntihintojen päivittäminen ostotilaukselta tuoterekisteriin

Käytä tätä toimintoa, kun haluat päivittää vanhojen tuoterekisteristä löytyvien tuotteiden hintatiedot tilaukselta jo ennen varastoontuloa.

1. Klikkaa Hintalaput / Koodit ostotilauksista -ruudulla Myyntihintojen päivitys -valintaruutu aktiiviseksi.

Myyntihintojen paivitys.PNG

Myyntihintojen päivitys -valintaruutu

2. Määritä toimittaja ja tilaus/tilaukset, joiden hintatiedot haluat päivittää kassalle ennen tuotteiden varastoontuloa.

3. Paina F4 Valmis.

4. Tuotteiden hinnat päivittyvät tilauksen mukaiseksi.