Skip to main content
Skip table of contents

Varastosta poisto

Varastosta poistolla voidaan esim. korjata väärin tallennettua tuloutusta. Varastosta poisto voidaan tehdä kahdella tavalla:

  • Jos käytössä on ostotilaukset ja poistettavat kappaleet halutaan ostotilaukselle takaisin toimittamattomiksi, tehdään varastosta poisto varastoon tulossa.

  • Mikäli tuotteet halutaan vain poistaa varastosta, voidaan varastosta poisto tehdä varastosiirron avulla.

Kokonaan toimitetun tilauksen etusivun ja rivitietojen muuttaminen on oletuksena estetty, kun käytössä on kappaletavarapuolen ominaisuudet. Tilauksen muuttaminen voidaan sallia parametroinnilla, joten ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme.

Varastoontulossa

  1. Hae varastoontuloon ko. ostotilaus ja valitaan käsittelyyn se rivi, jonka kappaleita halutaan poistaa.

  2. Syötä Tulo –kenttään poistettavat kappaleet miinusmerkkisenä ja hyväksytään rivi F4 Rivi valmis –painikkeella. Vastataan kysymykseen jätetäänkö jälkitoimitukseen Kyllä.

  3. Tallenna lopuksi F6 Valmis –painikkeella, jolloin ohjelma vähentää miinustetut kappaleet varastosta ja merkitsee ne ostotilaukselle uudelleen toimittamattomiksi.

Varastosiirtona myymälään

Tehdään kuten tavallinen varastosiirto, joko tuotenumerolla tai koodilla. Myymälään –kenttään annetaan tällöin myymälänumeroksi 0, jolloin ohjelma kirjaa siirron varastosta poistona. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Varastosiirto.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.