Kuittien selailu

Kuittien selailulla voidaan kassoilla ja työasemilla tehtyjä kuitteja selata päivittäin, kassoittain sekä kuittinumeroittain.

Kuittien selailu -ruutu

Kuittien mitätöinti tai muu korjaus tulee suorittaa kassalla.

Kuittien selailun funktionäppäimet

Näppäintoiminto

Selitys

F4 Hae koodi

Avaa apuruudun, johon voit syöttää haettavan koodin. Ohjelma hakee ruudulle seuraavan kuitin, josta kyseinen koodi löytyy.

F5 ja F6

Voit selata tapahtumia kuittijärjestyksessä eteen- ja taaksepäin.

F9 Tulosta

Tulostaa ruudulla olevan kuitin esikatseluun, josta sen voi tulostaa kirjoittimelle tai tallentaa pdf-muotoon.

Kuittien selailun kentät

Kenttä

Selitys

Päivä

Päivä jonka kuitteja halutaan katsella.

Kassa

Kassan numero jonka kuitteja selataan.

Kuittinumero

Kuittinumero, jota halutaan tarkastella, voidaan myös antaa. Mikäli et tiedä kuitin numeroa, niin voit selata kaikkia kuitteja F5- ja F6 -näppäimillä.