Skip to main content
Skip table of contents

Pullopanttikäsittely

Pullopanttikäsittelyn periaatteena on se, että kukin pantti ja pullokoko on perustettu omiksi tuotteikseen. Tekson pakettikäsittelyn avulla kullekin myytävälle pantilliselle tuotteelle määritetään siihen sisältyvä pantti, joka myydään automaattisesti tuotteen mukana.

Samalla tavalla voidaan määritellä mikä tahansa tuotepaketti, mikäli tarkoituksena on, että kun tuote myydään, myydään samalla myös muita etukäteen määritettyjä tuotteita.

Pullopantin lisäys tuotteelle

 1. Hae Tuotetiedot-ruudulle haetaan se tuote, jolle haluat lisätä pullopantin..

 2. Paina Tuotepaketit-painiketta, jolloin avautuu ruutu, jossa näkyvät ennestään olemassa olevat tuotepaketit sekä pantit:

 3. Valitse tai määritä pantti:

  1. Aktivoi listalta oikea pantti ja poistu sitten ruudulta painamalla ✓ Valitse. Tällöin ohjelma palaa Tuotetiedot-ruudulle ja tuo tuotteelle oikean pakettitunnuksen, joka sisältää pantin tiedot. Tallenna tuote painamalla F4 Tallenna.

  2. Jos haluttua panttia ei ole ennestään listalla, määritä uusi pakettitunnus painamalla F3 Uusi, jolloin alla oleva ruutu aukeaa.

   1. Lisää pakettiin tuotteita painamalla edelleen F3 Uusi, jolloin aukeaa alla oleva ruutu.

   2. Pakettitunnus: ohjelma ehdottaa pakettitunnukseksi oletuksena tuotenumeroa; tähän kannattaa muuttaa pantin tuotenumero.

   3. Tuotenro-kenttään määritetään sen pantin tuotenumero, joka tähän pakettiin halutaan lisätä (syötä numero käsin tai F7 Lista-painikkeen avulla). Hyväksy valinta painamalla F4 Hyväksy, jolloin palataan Uusi tuotepaketti-ruutuun.

   4. Poistu ruudusta painamalla F10, jolloin palataan Tuotepaketit-ruutuun.

   5. Aktivoi perustettu paketti Tuotepaketit-ruudulla, ja poistu painamalla Valitse. Tällöin ohjelma palaa Tuotetiedot-ruudulle ja tuo tuotteelle oikean pakettitunnuksen, joka sisältää pantin tiedot.

   6. Tallenna tuote painamalla F4 Tallenna.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.