Yleisparametrit

Yleisparametrit-toiminnolla hallinnoidaan Tekson toimintaan vaikuttavia parametreja.

Älä lisää, muuta tai poista parametreja, ellei Solteqin toimesta ole tähän erikseen ohjeistettu; kyseisillä muutoksilla on perustavanlaatuisia vaikutuksia järjestelmän toimintaan.

Paina Yleisparametrit-ruudulla F7 Lista -painiketta nähdäksesi listauksen kaikista määritellyistä yleisparametreista.

Parametrilista-ruutu

Osa yleisparametreista voi olla kassakohtaisia, jolloin parametrin Kassa-kentässä on kassan numero. Mikäli kassan numeroa ei ole annettu, parametri vaikuttaa kaikkien kassojen toimintaan.

Voit muuttaa seuraavissa tapauksissa yleisparametrien määrityksiä: