Siirto toimituksista

Siirto toimituksista -toiminnolla voit siirtää varastoon tuloutetut ostotilaukset automaattisesti reskontraan. Voit rajata siirtoon tilausnumerot, toimittajat tai toimituspäivät.

Voit käynnistää siirron painamalla F4 Siirrä, ja tällöin kustakin toimituksesta muodostuu ostoreskontraan oma lasku, joille ohjelma antaa myös automaattisesti tapahtumanumerot.

Kun siirto on valmis, tulostaa ohjelma listan siirretyistä tilauksista sekä niiden tapahtumanumeroista.