Koodit, hinnat ja hintalaput

Hinnoittelun aloitusruudulta pääset painamalla F4 Hinnat-painiketta seuraavaan ruutuun, jossa voit tarvittaessa muuttaa tuotetietoja ja määritellä hintalappujen tulostuksen.

Varastokappaleet myymälä näyttää, minkä myymälän varastokappaleet ruudulla näkyvät. Tarvittaessa voit muuttaa myymälänumeron ja painaa Enter, jolloin ohjelma hakee annetun myymälän varastokappaleet ruudulle.

Lappuja kpl -sarakkeessa määritellään tulostettavien hintalappujen määrä.

Ohjelma näyttää koodin sen hetkisen varastosaldon oletusarvona tulostettavien hintalappujen kappalemääräksi.

Hinnoittelu-ruutu (koko-ja värlajitelmat ei käytössä)

Funktionäppäimet

Näppäintoiminto

Selitys

F2 Muuta hinta

Avaa erillisen ruudun, jossa voit muuttaa tuotteen osto- ja myyntihintaa.

F3 Muuta koodi

Avaa erillisen ruudun, jossa voit muuttaa tuotteen koodin. Monimyymäläympäristössä toiminto on käytettävissä vain pääpaikalla, muutostieto siirtyy sivumyymälöihin.

F5 ja F6

Painikkeilla voidaan selata tuotteita eteen- ja taaksepäin.

F7 Tee laput

Tekee tuotteelle hintalaput Lappuja kpl -sarakkeen mukaan.

Ohjelma tulostaa hintalaput sitten, kun koko Hinnoittelutoiminto on suljettu. Ruudulla voidaan siis valita hintalaput useammalle tuotteelle, ja ohjelma tulostaa ne kaikki vasta lopuksi.

F8 Tyhjennä lappuja kpl sarake

Tyhjentää kerralla Lappuja kpl- sarakkeen ruudulla näkyvien koodien osalta.

F10 Poistu

Palaa edelliselle ruudulle