Maksun mitätöinti, kun maksutapana on ollut Svea-lasku/erämaksu

Kuitti voidaan mitätöidä tai hakea myyntiin palautusta varten kuittien selailun kautta.

Kuitin mitätöinti onnistuu vain saman päivän aikana, kuin kuitti on muodostettu.

1. Paina F4 Kuitti

2. Syötä kassanumero ja kuitinnumero, tai selaa F5/F6-nuolinäppäimillä kuittiin jonka haluat mitätöidä.

3. Paina Enter.

4. Paina F7 Mitätöinti.

5. Ohjelma pyytää varmistusta mitätöinnille. Siirry nuolinäppäimillä Kyllä-vaihtoehtoon, ja paina Enter.

6. Ohjelma pyytää vielä toisen kerran varmistusta Svea-laskun/erämaksun kuitin mitätöinnille. Siirry nuolinäppäimillä Kyllä-vaihtoehtoon ja paina Enter.

7. Mitätöinnin hyväksymisen jälkeen mitätöintikuitti tulostuu ja tieto mitätöinnistä siirtyy Svean palveluun.