Mobiililahjakortti

Mobiililahjakortti on maksullinen erikseen parametroitava lisäpiirre; ota tarvittaessa yhteys Solteqin asiakastukeen.

Mobiililahjakortin myyminen

Mobiililahjakorttia myytäessä sekä Lahjakortin nro -kentässä että myyntirivillä näkyy MOBILILAHJAKORTTI-teksti; Tekso luo lahjakortin numeron vasta siinä vaiheessa, kun lahjakortti maksetaan. Tällöin lahjakortille annetaan automaattisesti generoitu merkkisarja, joka on muotoa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, ja voi sisältää sekä numeroita että kirjaimia).

Myydyn lahjakortin numero näkyy sekä lahjakortin kuitissa että lahjakortin vastaanottajan saamassa sähköpostissa.

1. Anna myyjänumero ja paina Enter.

2. Paina F7 Lahjakortti. Lahjakortti-ruutu avautuu.

Lahjakortti-ruutu, jossa F2 Mobiililahjakortti -painike

3. Paina Lahjakortti-ruudulla F2 Mobiililahjakortti-painiketta. Mobiililahjakortti-ruutu avautuu.

Mobiililahjakortin tiedot -ruutu

4. Syötä tarvittavat tiedot (pakollisia tietoja ovat Saajan nimi sekä Saajan sähköposti).

Mobiililahjakortin tiedot täytettyinä

5. Paina F4 Tallenna ja poistu, jolloin palaat Lahjakortti-ruudulle.

6. Syötä lahjakortin Summa, ja paina Enter.

7. Lahjakortti on nyt lisätty myyntiriville. Voit lisätä muita tuotteita myyntiriveille, tai siirtyä suoraan maksamiseen.

Mobiililahjakortti myyntirivillä

Mobiililahjakortilla maksaminen

1. Kun tuotteet on valittu maksettaviksi, paina F6 Loppusumma. Anna maksutapa tai lue kortti -teksti tulee näkyviin ruudun alaosaan.

2. Paina F2 Lahjakortti. Lahjakortti-ruutu avautuu.

• Voit lukea viivakoodilukijalla lahjakortin viivakoodin puhelimen näytöltä tai PDF-tulosteelta.

• Tarvittaessa voit myös syöttää lahjakortin numeron käyttämällä näppäimistöä.

Lahjakortti-ruutu

3. Mikäli asiakas haluaa käyttää lahjakortista vähemmän rahaa kuin maksimimäärän, syötä pienempi summa Käytetään-kenttään. Paina Enter hyväksyäksesi lahjakortin käyttämisen maksamiseen.

4. Mikäli maksettavaa jää vielä lahjakortin käyttämisen jälkeen, valitse toinen maksutapa jäljelle jäävälle summalle.