Skip to main content
Skip table of contents

Recovert

Recovert on tuotteiden uudelleen myyntiin ottamisen mahdollistava alusta, joka voidaan integroida Teksoon Solteq Connectorin avulla. Kuluttajat voivat toimittaa uudelleenmyytävät tuotteet kivijalkamyymälään tai verkkokaupan kautta; tuotteet vastaanottava yritys laittaa tuotteet myyntiin ja hyvittää ostoarvon kuluttajalle (esimerkiksi ostoetuna).

Alla olevassa taulukossa on kuvattu Tekson ja Recovertin välillä siirtyvät tiedot.

Siirrettävät tiedot

Siirtosuunta

Huomioitavaa

Tuotetiedot

Tekso → Verkkokauppa → Recovert

Tekso muodostaa tuotesanomia, kun tuotteen perustiedoissa tapahtuu muutoksia. Tekson muodostama tuotesanoma sisältää tuotteen perustietoja kuten

  • toimittaja

  • ryhmä

  • mallinumero

  • mallinimi

  • myyntihinta

  • ostohinta

Valikoiman ulkopuolisten tuotetietojen (tuotteille joita ei ole perustettu Teksoon) rikastaminen esim. kuvilla tai markkinointiteksteillä suoritetaan joko Recovertissa tai muussa ulkoisessa järjestelmässä.

Recovert → Tekso

Recovertissa vastaanotetut käytetyt tuotteet perustetaan Teksoon automaattisesti haluttuun tuoteryhmään ja halutulle toimittajalle yksittäisiksi tuotteiksi. Käytetyt tuotteet ovat ALV 0%-tuotteita, ja Teksossa myytäessä tällainen tuote kuitille tulostetaan lisäteksti (esim. marginaalivero, ei sisällä vähennettävää veroa).

Varastotapahtumat

Recovert → Tekso

Recovertissa vastaanotetusta tuotteesta luodaan varastoontulotapahtuma Teksoon. Tekso käsittelee tapahtuman, josta se menee varastosaldoille.

Ostoetu

Recovert → Tekso

Kun käytetty tuote vastaanotetaan Recovertissa, sen ostoarvolla lähetetään (sähköpostitse Recovertista) kyseiselle asiakkaalle Teksossa luotu ostoetu, joka käy Teksossa ja verkkokaupassa.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.