Pay & Collect -tilaukset

Pay & Collect -tilauksella tarkoitetaan verkkokaupassa maksettua tilausta, joka noudetaan valitusta myymälästä. Verkkokaupasta tehty Pay & Collect -tilaus luo myyntikuitin ja keräiltävän tilauksen Teksoon. Kun keräily suoritetaan Teksossa, tästä menee tieto verkkokauppaan, ja verkkokauppa ilmoittaa asiakkaalle, että asiakas voi noutaa tilauksen. Kun asiakas noutaa tilauksen, se asetetaan Teksossa toimitetuksi, ja tästä menee tieto verkkokauppaan.

Monimyymäläympäristössä paikallisessa myymälässä näytetään vain oman myymälän Pay & Collect -tilaukset