Inventointitapahtumien selailu

Inventoinnin tapahtumaselailussa näkyvät kaikki inventointitapahtumat kuitteina. Tapahtumaselailulla voit tarkastella kaikkia järjestelmään syötettyjä inventointitapahtumia; selailussa näkyvät myös ennakkoinventointikuitit. Kuitilla on tieto, mikäli kyseessä on ennakkoinventointi.

Inventointitapahtumien selailu -ruutu (ei koko- ja värilajitelmaa)

Toiminto käynnistyy kohdasta Inventointi / Tapahtumien selailu ja toimii vastaavasti kuin varaston tapahtumaselailu, mutta selailuun haetaan vain inventointitapahtumat. Varastoontulo- tai siirtokuitin kopiointi inventointi- tai ennakkoinventointikuitiksi sekä ennakkoinventointi on ohjeistettu sivulla Tapahtumaselailu.

Tarvittaessa voit hakea inventointikuiteilta tuotteita F4 Hae koodi -toiminnolla. Tällöin näkyvissä täytyy olla ensimmäinen kuitti, josta haun halutaan lähtevän liikkeelle. Syötä avautuvaan hakuruutuun koodi, ja paina sitten Hae. Ohjelma hakee ruudulle ensimmäisen kuitin, josta kyseinen koodi löytyy. Seuraava kyseisen koodin sisältävä kuitti saadaan haettuna valitsemalla uudestaan Hae koodi. Mikäli ohjelma ei löydä koodia, tulee siitä ilmoitus ruudun alareunaan.

Ruudulla näkyy

• Myymälän numero, jolle inventointitapahtumat tallentuvat.

• Tapahtumakuitin päiväys, kassa-/lukijanumero ja kuitin numero sekä kellonaika.

• Kuittinumero on kassa-/lukijakohtainen ja ohjelma numeroi sen juoksevasti.