Skip to main content
Skip table of contents

Hintahistoriatiedot hintatulosteissa

Mikäli Hintahistoria-toiminto on käytössä, Hintalappujen tulostus -ruudulle on lisätty valintanappi vertailuhinnan tulostamista varten; oletuksena on että vertailuhintaa ei tulosteta.

Hintahistoria-toiminto on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota tarvittaessa yhteys Solteqin asiakastukeen.

30 päivän yleissäännön ja 60 päivän erikoissäännön päivien laskenta aloitetaan eilisestä päivästä taaksepäin.

  • Jos tällä hetkellä on voimassa kampanja ja se on ollut voimassa enintään 60 päivää, haetaan 30 päivän alinta hintaa kampanjan alkupäivää edeltävästä päivästä alkaen.

  • Jos kampanja on ollut voimassa yli 60 päivää, haetaan 30 päivän alinta hintaa kuten normaalisti eilisestä päivästä alkaen.

  • Jos voimassa olevia kampanjoita on enemmän kuin yksi, valitaan sellainen halvimman hinnan kampanja, joka on ollut voimassa enintään 60 päivää. Jos sellaista ei löydy, käytetään normaalia 30 päivän sääntöä.

Hintalappujen tulostusruutu, jossa Vertailuhinta-valintanapit

Vertailuhinta on näkyvissä myös Tulostettavat hintalaput -listalla.

Tulostettavat hintalaput -ruutu, jossa vertailuhintatiedot

Kun vertailuhinta on valittu hintatulosteisiin, tulosteisiin tulee mukaan valittu teksti sekä 30 päivän alin hinta. Teksti on oletuksena 30 päivän alin hinta, ja se on muutettavissa Tekstit-toiminnossa.

Esimerkki hintatulosteesta, jossa mukana 30 päivän alin hinta -tieto

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.