Maksupäätteen käyttöönotto (V3M2 Mobile)

Suosittelemme laitteen kytkemistä ensisijaisesti WLAN-verkkoon; varajärjestelynä laite on mahdollista kytkeä myös mobiiliverkkoon.

1. Ota maksupääte sen pakkauksesta. Tarkista, että mukana on sekä maksupääte, latausasema että virtajohto.

2. Liitä virtajohto latausaseman pohjasta löytyvään pistokkeeseen.

Virtajohdon liittäminen latausasemaan

3. Liitä virtajohdon sähköpistoke pistorasiaan. Vihreän valon tulisi syttyä latausaseman etuosassa.

4. Aseta maksupääte latausasemaan.

Maksupäätteen vasemmassa kyljessä syttyy oranssi valo, kun laite latautuu.

Maksupääte ladattavana

1. Laita maksupääte päälle painamalla virtanäppäintä parin sekunnin ajan; laitteen käynnistyminen kestää arviolta minuutin.

1. Yhdistä maksupääte langattomaan verkkoon.

1. Kirjoita maksupäätteen tunnus (Terminal ID) muistiin; Solteq tarvitsee asennuksen loppuun saattamiseksi kyseisen numerosarjan sekä kassan numeron, mihin kyseinen maksupääte ollaan kytkemässä.

Terminal ID maksupäätteen asetuksissa

1. Solteq tekee tarvittavat muutokset Tekson työasematietoihin sovittuna aikana. Kun asetukset on muutettu, käynnistä Kassamyynti uudelleen.

2. Kun asetukset on muutettu, testaa maksupäätteen toimivuus:

• Käynnistä Kassamyynti, lisää jokin tuote myyntiriville, paina Loppusumma, ja valitse Korttimaksu.

• Sekä kassaohjelmassa että maksupäätteessä pitäisi nyt näkyä teksti, jossa pyydetään käyttäjää laittamaan/näyttämään/vetämään maksukortti.

Odottaa korttimaksua -teksti maksupäätteessä

3. Paina maksupäätteen punaista x-näppäintä maksun perumiseksi.

4. Laite on nyt valmis käytettäväksi.

Voit tarkistaa maksupäätteen tunnuksen ja sen muut asetukset myös myöhemmin, painamalla maksupäätteen virtapainiketta lyhyen ajan.

Maksupäätteidesi tunnukset ovat myös näkyvissä yrityksesi Poplapay-portaalissa:

1. Kirjaudu sisään sivustolle, ja valitse valikosta Omat tiedot → Maksupäätteet.

Poplapay-portaalin valikko

2. Maksupäätteiden tunnukset ovat listattuina ID-sarakkeessa.

Maksupäätteiden tunnukset