Oma valikko

Voit rakentaa Teksoon oman valikkosivun, johon voit tallentaa yleisimmin käytössä olevat toiminnot. Näin voit nopeuttaa työskentelyä, kun eri moduuleiden toimintoja voi käynnistää suoraan omasta valikosta.

Esimerkki omasta valikosta

Oma valikon asetukset ovat työasemakohtaisia.

Oman valikon määrittäminen ja muokkaaminen

1. Valitse esim. Kassaraportti aktiiviseksi, ja paina hiiren oikeanpuoleista painiketta. Valitse avautuvasta valikosta vaihtoehto Lisää omaan valikkoon (tee valinta hiiren vasemmanpuoleisella näppäimellä).

Toiminnon lisääminen omaan valikkoon

2. Kun avaat oman valikon F6 Oma valikko-painikkeella, niin kyseinen Kassaraportti -toiminto on tallentuneena listalla.

Voit poistaa ohjelmia tai muuttaa toimintojen järjestystä Omassa valikossa klikkaamalla haluttua toimintoa hiiren oikealla painikkeella, ja valitsemalla halutun toiminnon aukeavasta valikosta:

Oman valikon toimintojen muokkaus