Vanhan myyntitilauksen tai tarjouksen haku ruudulle ja muuttaminen

Mikäli haluat tehdä muutoksia aiemmin tallennetulle myyntitilaukselle tai jos haluat muuttaa tarjouksen myyntitilaukseksi, voit hakea myyntitilauksen käsittelyyn eri tavoin.

Haku tilausnumerolla

1. Paina F2 Vanha tilaus.

1. Jos tiedät tilausnumeron, voit syöttää sen suoraan Haku tilausnumerolla -kenttään ja painaa Enter tai Hae, jolloin kyseinen tilaus tulee ruudulle.

• Hae kaikki -valinnan avulla voit hakea tilauksia “jokerityyppisesti” (esimerkiksi haku 1900 hakisi muun muassa tilaukset 190004 ja 51900); tilausnäkymänä ovat tällöin Kaikki tilat.

2. Jos et tiedä tilausnumeroa, valitse tilauksen Tyyppi: Myyntitilaus tai Tarjous.

• Kursorin ollessa Tilausnumero-kentässä paina F7 Lista -painiketta. Tällöin aukeaa lista kaikista toimittamattomista tilauksista.

• Voit valita listalle kaikki tilaustilat tai jokin vaihtoehdoista.

Tilauslistan suodattaminen tilauksen tilan perusteella

• Valitse tilauksen aktivoimalla se kursorilla ja painamalla Valitse-painiketta.

Haku asiakasnumerolla

1. Paina F2 Vanha tilaus -painiketta.

2. Valitse tilauksen Tyyppi: Myyntitilaus tai Tarjous.

3. Syötä asiakasnumero Tilausasiakas-kenttään, tai kursorin ollessa kyseisessä kentässä paina F7 Lista -painiketta, jolloin voit valita asiakkaan listalta.

4. Siirrä kursori Tilausnumero-kenttään ja paina F7 Lista -painiketta. Tällöin aukeaa lista ko. asiakkaan toimittamattomista tilauksista.

5. Voit valita listalle kaikki tilausten tilat tai jonkin vaihtoehdoista.

6. Valitse tilauksen aktivoimalla se kursorilla ja painamalla Valitse-painiketta.

Haku asiakkaan viitteellä

1. Paina F2 Vanha tilaus.

2. Paina ruudun keskiosassa olevaa Viitteiden selaus -painiketta, jolloin aukeaa Viitteenne-lista, eli lista myyntitilauksista, joille on tallennettu Viitteenne-tieto.

3. Valitse tilauksen aktivoimalla se kursorilla ja painamalla Valitse-painiketta.

Viitteenne-lista