Osastot

Osastot-toiminnolla voit määritellä osastojen tunnukset ja nimet. Osastotunnus määritetään kullekin tuotteelle/mallille tuotteen perustamisen, varastoontulon tai ostotilauksen teon yhteydessä.

Osastot-ruutu

Osastot koostuvat yrityksen käyttämistä eri osastoista. Jos raportointia halutaan seurata myös osastoittain, voidaan tämä toiminto ottaa käyttöön. Jos esimerkiksi naisten osastolla myydään sekä nuoriso- että naisten tuotteita, voidaan tuotteille määrittää osasto, jonka mukaan raportoidaan. Tässä tapauksessa tuoteryhmät voivat olla samat nuorilla ja naisilla.

Voit käyttää osastoja myös esimerkiksi toimittajien käyttämistä tuotemerkeistä, jolloin laitat ne tähän rekisteriin osastojen lisäksi, tai et laita osastoa lainkaan.