Skip to main content
Skip table of contents

Integraatiot

Tilauksen vastaanotosta Teksoon on lisätty statussanoma Solteq Connectorille Click & Collect-, Pay & Collect-, myyntitilaus-, vuokraustilaus- sekä tarjous-tyyppisistä verkkokaupasta tulevista tilauksista. Solteq Connector voi päätellä tilauksen onnistuneen kirjautumisen Teksoon tästä statussanomasta luotettavammin kuin nykyisestä rajapinnan vastauksesta.

Katso myös Monikanavainen lahjakortti ja Fiskaalitiedot kuiteissa.

Rentle

Tekso on nyt mahdollista integroida Rentle-verkkovarausjärjestelmän kanssa. Rentle sisältää omat itsepalvelu -ja verkkokauppatoiminnot; Solteq Connectorin kautta toteutettavan integraation avulla Rentle-vuokrausjärjestelmästä tulostetaan viivakoodi, joka voidaan lukea Tekson kassalla, minkä jälkeen jatketaan normaalisti rahastukseen. Myyntikuitista myyntitilauksen tila päivittyy rahastetuksi, ja statustieto välittyy Solteq Connectorin kautta Rentleen. Kyseessä on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Skidata

Teksoon on lisätty toteutus Skidata-tilausten rahastamiseksi kassalla. Skidata on laskettelukeskusten käyttämä kassa- ja hissilippujärjestelmä; integraation avulla kassatyöntekijät voivat lähettää Skidatan luomat hissiliput automaattisesti Tekson kassalle, jossa ne valitaan rahastettavaksi HOME-painikkeen kautta.

Svea-maksutavat

Svea-maksutapoja (Svea-lasku ja Svea-erämaksu) on mahdollista käyttää Tekson kassalla. Kyseessä on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Zalando

Tekso on nyt mahdollista integroida muodin sekä lifestyle-tuotteiden verkkokauppa Zalandon kanssa. Integraatio on toteutettu Solteq Connectorin avulla. Integraatio on toteutettu Solteq Connectorin avulla. Alla olevassa taulukossa on kerrottu integraation perusperiaatteista. Kyseessä on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Saldot Zalandoon (kerran päivässä kaikki, muutokset ajastetusti)

  • Saldotiedot haetaan keskitetystä Tekso-tietokannasta, josta löytyy kaikkien myymälöiden ajantasainen saldotieto. 

  • Tekson parametrilla ohjataan mitkä myymälät tuottavat ja mistä tuoteryhmien tuotteista tuotetaan saldotietoja Zalandon tarpeisiin.

  • Integraatio osaa tunnistaa muuttuneet saldotiedot ja välittää päivän mittaan Zalandoon sen haluamalla formaatilla muuttuneet tiedot sovitun syklin mukaisesti sekä kerran päivässä lähettää kaikkien rajattujen myymälöiden saldot.

Tilaukset Teksoon (saldon varaukset ja varauksen purku)

  • Zalandosta saadaan tieto tilauksen tiloista, ja silloin kun tilaus on tehty Zalandossa, se ohjataan tiettyyn myymälään, jossa se varaa tilauksen tuotteet saldojen osalta.

  • Teksossa tuotteet näkyvät varattuina ja vähentävät tuotteiden vapaata saldoa.

  • Tämä operaatio toimii reaaliaikaisesti ja käyttää myymälän Tekso Web Serveriä. Jos Zalandossa esim vaihdetaan myymälää tai perutaan tilaus, toimitaan samoin mutta palautetaan tuotteet saldoille eli puretaan saldon varaus.

Tilaukset Teksoon (myynti ja palautukset)

  • Zalandossa toteutunut myynti muodostaa haluttuun myymälään kohdentuvan myyntisanoman.

  • Toteutunut myynti suorittaa myös tuotteen saldovarauksen purun. Samoin toimitaan mahdollisten palautusten osalta, jolloin lähetetään Zalandon ohjaamaan myymälään tai keskusvarastoon (Tekso) palautuskuitti, joka palauttaa sen mukaisesti tuotteet saldoille.

  • Palautukset on mahdollista tuoda myös reklamaatiopalautuksina, jolloin tuote ei palaudu saldoille mutta vähentää toteutunutta myyntiä

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.