Skip to main content
Skip table of contents

Yhteysraportti

Yhteysraportti on loki, josta löytyvät kaikki pankkiin suoritetut yhteydet, myös epäonnistuneet. Näkymään tulee kaikkien pankkiyhteyksien osalta tieto onko Tekso pankin ja kohdepankin välinen fyysinen yhteys onnistunut vai ei. Tämän lisäksi tulee tarkistaa myös yhteyden sisältö painamalla valitun yhteyden kohdalla enteriä tai valitse painiketta, jolloin avautuu tarkemmat tiedot yhteyden sisällöstä ja varmistutaan siitä että erät on mennyt hyväksytysti pankkiin.

Suosittelemme päivittäistä yhteysraportin tarkastamista, mikäli ohjelman Maksukorttireskontra-lisäpiirre ei ole käytössä; kyseinen toiminto huolehtii sekä palautteen että tilityksen seurannasta.

Yhteysraportin näkymästä näet kaikki pankkiyhteydet Tekso-pankin ja kohdepankin välillä ja tiedon fyysisen yhteyden onnistumisesta.

Yhteysraportti-ruutu

Yhteystiedon avaaminen Enterillä tai Valitse-painikkeella tuo tarkemmat tiedot yhteydestä. Voit selata yhteydenottoja F5 ja F6-näppäimillä.

Yhteystapahtuman tiedot kertoo tarkemmin mitä aineistoja on lähetetty pankkiin ja/tai vastaanotettu sieltä. Tiedot sisältävät myös tietoja mahdollisista ongelmatilanteista; esimerkiksi jos patuja ei ole huomattu vaihtaa ajallaan tai aineiston lähetys on keskeytynyt.

Yhteystapahtuman tiedot

Ohjelma ottaa yhteyden pankkiin automaattisesti kolme kertaa, jos ensimmäinen lähetys ei onnistu. Jos ilmenee virheitä, esim. tietoliikennevirhe, ja yhteydenotto ei ole onnistunut, häiriö on saattanut olla ulkopuolinen, joten yhteys mahdollisesti menee onnistuneesti seuraavana yönä. Tarkista toimiiko esim. nettiyhteys ja tarvittaessa onko modeemissa tai reitittimessä virta. Jos on virta, sammuta laite hetkeksi ja käynnistä uudelleen ja testaa tietoliikenneyhteys esim. ottamalla tämän jälkeen yhteys pankkiin.

Funktionäppäimet

Näppäintoiminto

Selitys

F5 ja F6

Voit selata ruudulla näkyviä yhteystapahtumia.

F7 Tiedostoloki 

Tiedostoloki on aktiivinen jos yhteys on onnistunut. Näyttää tarkat lokitiedot.

F8 Poista tiedosto

Toiminto on vain ohjelmahuoltoa varten.

F9 Tulosta 

Tulostaa tiedostolokin kirjoittimelle.

F10 Poistu 

Palaa pankki-ohjelman alkuvalikkoon.JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.