Tositetiliote

Tositetiliote on pankin tekemä, asiakkaalla tulostettava tiliote. Sopimus tiliotteen lähettämisestä Teksoon tehdään pankin kanssa.

Tositetiliote-ruutu

Painamalla F4 Tulosta voit tulostaa raportin valintasi mukaan esikatseluun tai suoraan kirjoittimelle

• Voit valita mitä aineistoa tiliotteeseesi tulostuu. Halutessasi täydellisen tiliotteen, valitse Kaikki tapahtumat.

• Kun haluat tiliotteen, jossa näkyvät vain suoritukset ja maksut, ei näiden erittelyjä, valitse Ilman erittelyjä.

Tiliote voidaan tulostaa myös aineistoluettelosta.