Skip to main content
Skip table of contents

Lahjakorttiseuranta

Lahjakorttiseurannalla seurataan myytyjä lahjakortteja ja niillä tehtyjä ostoja sekä hyvityskuitteja. Lahjakorttien ja hyvityskuittien tiedot päivittyvät lahjakorttiseurantaan heti. Offlinesta tiedot päivittyvät kun kassa on saatu onlineen ja palvelimella on tehty tapahtumapäivitys.

Ladattavista lahjakorteista on erillinen ohje.

Lahjakorttiseuranta-ruutu

Funktionäppäimet

Näppäintoiminto

Selitys

F4 Poista

Toiminnolla voi poistaa tarvittaessa lahjakortteja.
Tarvittaessa voit poistaa lahjakortin/hyvityskuitin kokonaan seurannasta F4 Poista -toiminnolla. Poistolle on annettava tällöin myös selite.

F7 Lista

Antaa listan kaikista myydyistä lahjakorteista ja annetuista hyvityskuiteista.

F9 Tulosta

Toiminnolla voidaan raportoida lahjakortteja ja hyvityskuitteja monipuolisesti:

 • Raportille tulostuvat lahjakortit ja hyvityskuitit on mahdollista rajata myyntipäivän, käyttöpäivän tai poistopäivän mukaan.

 • Vain avoimet –valinnan avulla raportille tulostuu kaikki avoinna olevat lahjakortit ja hyvityskuitit muiden rajausten mukaan (Myyntipvm, Myymälät ja Käyttöpvm). Rajausta käytettäessä Myyntipvm:ksi on annettava tarpeeksi pitkä aikaväli, jotta kaikki avoimet tulevat mukaan. Avoin saldo on aina aikajakson loppupäivän mukainen tilanne.

 • Poistetut-valinnalla voit raportoida lahjakorttiseurannasta poistetut lahjakortit antamallasi Poistopvm-rajauksella.

 • Tiedostoon-valinnalla voidaan tulostaa tilattavia lahjakorttinumeroita (lahjakorttien viivakoodit) haluttu määrä tiedostoon esimerkiksi lahjakorttitoimittajalle lähetettäväksi sähköisessä muodossa.

  • Tulostus tapahtuu lahjakorttiseurannan Tulostuslaite: Tiedostoon ja Tulostetaan: Viivakoodit valinnoilla, jonka jälkeen ohjelma kysyy tulostettavien korttien määrän.

  • Luodun tiedoston voi lähettää sähköpostilla toimittajalle joka tekee kortit tämän perusteella.

  • Ohjelma pitää yllä jo tulostetut lahjakorttinumerot.

  • Toiminto on mahdollinen kun Tekson ladattava lahjakorttitoiminto on käytössä, ja toiminto on erikseen parametroitava käyttöön. Halutessasi tämän piirteen käyttöön, ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.