Tuotehaku/myynti tuotekoodilla/mallinumerolla + koodilla/mallin nimellä

Voit lukea tuotekoodin eli EAN-viivakoodin lukijalla tai näppäillä sen riville.

Näppäile EAN-koodi suoraan, esim. 1421431 tai lisää ! (huutomerkki) koodin eteen.

EAN-koodi syöterivillä

Jos näppäilet mallinumeron  hintalapusta, laita numeron eteen ' (heittomerkki); esimerkiksi '8528 -1371.

Esimerkki hintalapusta

Mallinimellä hakiessa kirjoita tuotteen nimi, tai pelkkä etukirjain.

Lisätunnuksen saat näkyviin mallilistalle laittamalla < (pienempi kuin-merkin) kirjaimen tai numeron eteen (esimerkiksi <12), tai suoraan kirjoittamalla koko lisätunnuksen (esimerkiksi <1234), jolloin kyseinen tuote tulee myyntiriville.

Lisätunnus syöterivillä

Tuotehaku nimellä

1. Anna myyjänumero ja paina Enter.

2. Syötä tuoteriville kirjain, esimerkiksi K, ja paina Enter.

• Nimihaussa voi hyödyntää ns- jokerihakua (* eli asteriski sanan eteen), esimerkiksi *mekko, jolloin kaikki tuotteet joissa esiintyy sana mekko listautuvat näytölle.

3. Jos listalta valitulla mallilla ovat koko- ja/tai värilajitelmat käytössä, seuraavaksi listautuu väri- ja kokokohtainen listaus tuotteesta. Valitse oikea väri ja koko, ja paina Enter.