Noutotilauksen Pay & Collect -keräily ja myynnin kirjaus

Noutomyymälöihin vastaanotetaan vain kyseisen myymälän Pay & Collect -tilaukset. Myymälään määritetään kassa, jolle saapuneet Pay & Collect -tilaukset näytetään ponnahdusikkuna-ilmoituksena. Tilauksen käsittely etenee kuten kohdassa Pay & Collect -keräily ja myynnin kirjaus on ohjeistettu.

Heti keräillyksi asettamisen jälkeen verkkokauppaan lähtee statussanoma siitä, että verkkokauppatilaus on kerätty, ja verkkokaupassa tilauksen tila päivittyy. Verkkokaupasta lähtee automaattisesti sähköposti asiakkaalle siitä, että tilaus on noudettavissa myymälästä.