Inventointiraportti

Kun inventointi on päivitetty, voit tulostaa inventointiraportin kohdasta Inventointi → Inventointiraportti. Ohjelma ehdottaa automaattisesti kohdistuspäivää inventointiaikojen perusteella, mutta tiedon voi tarvittaessa muuttaa. Jos inventointipäivä on ollut ennen kohdistuspäivää, tulee raportti tulostaa vasta kohdistuspäivän jälkeen, jotta kaikki varaston arvoon vaikuttavat tapahtumat näkyvät raportilla ja kohdistuspäivän varastonarvo on todellinen.

Inventointiraportin voi ottaa milloin tahansa, myös takautuvasti. Kohdistuspäivä voi olla mikä päivä tahansa, sen ei välttämättä tarvitse olla inventoinnin kohdistuspäivä. Raportin voi siis tulostaa varastoraportin sijaan esim. jokaisen kuukauden lopussa varaston arvon selvittämiseksi.

Inventointiraportti-ruutu (ei koko- ja värilajitelmaa)