Skip to main content
Skip table of contents

Ladattava lahjakortti -toiminto

Ladattava lahjakortti -toiminto perustuu muovisten viivakoodillisten lahjakorttien käyttöön. Ladattavaan lahjakorttiin voidaan ladata uudelleen arvoa sen voimassaoloaikana alkuperäisen lahjakortin myynnissä tehdyn arvolatauksen jälkeen. Lahjakortin saldo päivittyy reaaliaikaisesti lahjakortille myydyn arvon sekä lahjakortin käytön mukaisesti pääpaikan tietokantaan, joten toiminto mahdollistaa lahjakortin käytön ja saldon tarkistuksen kaikissa ketjun myymälöissä heti samana päivänä kuin lahjakortti on myyty tai sille on ladattu lisää saldoa.

Ladattavan lahjakortin perustoiminnot:

Offline-toiminnot: lahjakortin myynti ja koko jäljellä olevan arvon käyttäminen on mahdollista myös tilanteessa, jossa reaaliaikaista yhteyttä lahjakorttikantaan ei ole.

Voimassaoloaika:

  • Lahjakortille voidaan määrittää voimassaoloaika kuukausina, jolloin lahjakorttia ei voida käyttää sen voimassaoloajan umpeuduttua.

  • Voimassaoloaika määrittyy lahjakortin viimeisimmän ostopäivän perusteella. Eli jos lahjakortille ladataan lisää arvoa sen voimassaoloaikana, niin voimassaoloaika katsotaan viimeisimmästä latauspäivästä.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.