Asiakastapahtumat

Kun olet valinnut Asiakkaat-ruudulla asiakkaan ja painat F2 Viimeiset tapahtumat, avautuu Asiakastapahtumat-ruutu, jossa voit tarkastella asiakkaan tapahtumia.

Asiakastapahtumat-ruutu

Ruudussa näkyvät asiakasnumerolle kirjaantuneet tapahtumat (ostot, laskut ja suoritukset) sekä niiden kuitti- tai laskunumerot. Voit avata yksittäisen tapahtuman tiedot Kuittien selailu-ruutuun painamalla Enter tai Valitse ✓ -painiketta.

Asiakastapahtuma avattuna kuittien selailuun

Monimyymäläympäristössä voidaan kaikki asiakaslähetteet parametroida siirtymään sivumyymälään. Sivumyymälä näkee tällöin koko asiakkaan myyntihistorian. Koska varsinaiset myyntitapahtumat eivät siirry sivumyymälään, sivumyymälässä ei saa asiakastietojen viimeisistä tapahtumista ko. lähetteiden kuittirivejä näkyviin muissa myymälöissä tehtyjen lähetteiden osalta.