Skidata-tilaukset kassalla

Saat Skidata-tilaukset näkyviin kassalla painamalla HOME-painiketta. Tuotavat myynnit -ruutu avautuu; ruudulla näkyvät Skidata-tilaukset, joita ei ole vielä maksettu.

Skidata-tilaukset kassalla

Valitse tilaus listalta ja paina ✓ Valitse myyntiin. Skidata-tilaus päivittyy myyntiriveille. Tämän jälkeen voit vielä lisätä tuotteita myyntiin, tai edetä suoraan maksamiseen.

Myös Skidata-viitenumero tulee näkyviin myyntiriveille ja kuittiin.

Skidata-tilaus myyntirivillä

Yli 7 päivää vanhemmat (sekä käsitellyt että käsittelemättömät) tilaukset poistetaan oletusarvoisesti Tuotavista myynneistä. Tätä aikaa on tarvittaessa mahdollista muuttaa; ota yhteys Solteqin asiakastukeen.