Hintalappujen tulostus

Voit tulostaa hintalaput etusivulla tai riveillä tehtyjen tulostemääritysten sekä tulokappaleiden perusteella.

Hintalappujen tulostus -ruutu

• Valitse tulostuslaitteeksi haluttu tulostuspohja ja käynnistä tulostus painamalla F4 Jatka.

• Mikäli et halua tulostaa hintalappuja heti, valitse Tulostetaan myöhemmin ja paina F4 Jatka. Hintalaput tulostetaan tällöin vasta seuraavan hintalappujen teon yhteydessä. Hintalaput saa tulostukseen uudelleen Hinnoittelu-ruudun F8 Edelliset hintalaput-painikkeella.

• Mikäli et halua tulostaa tämän erän hintalappuja ollenkaan, valitse Ei tulosteta-vaihtoehto ja paina F4 Jatka . Tämä poistaa tallessa olevan hintalappujen tulostustiedoston, ja tällöin myös mahdollisesti aiemmin talletetut tulostamattomat laput jäävät tulostumatta.

Ennen tulostamista voit myös vielä muokata tulostettavien lappujen määrää painamalla Valitse tulostettavat hintalaput; painike avaa Tulostettavat hintalaput-ruudun, jossa voit muuttaa kappalemäärän niille lapuille joita varastoontulon perusteella on tulostumassa. Toiminnolla voidaan muuttaa tulosteiden määrää per tuotekoodi. Paina Tallenna ja Poistu, kun olet tehnyt tarvittavat muutokset.

Tulostettavat hintalaput -ruutu