Asiakastiedot Teksossa ja verkkokaupassa

Asiakastiedot (uudet asiakkaat ja asiakastietojen muutokset) voidaan siirtää ja päivittää Tekson ja verkkokaupan välillä kaksisuuntaisesti. Siirtyviä tietoja ovat asiakkaan nimi, yhteystiedot sekä markkinointiluvat. Verkkokaupan kannalta yksilöivä ja pakollinen tieto on sähköpostiosoite.

Verkkokaupassa tehdyt ostokset saadaan kohdennettua Teksoon perustetulle asiakkaalle, mikäli asiakas tunnistautuu sähköpostiosoitteella verkkokaupassa. Mikäli asiakasta ei löydy sähköpostiosoitteen perusteella, tunnistautunut asiakas perustetaan Teksoon verkkokaupan asiakasnumeroalueelle. Ei-tunnistautuneen asiakkaan myynti kirjautuu Teksossa erilliselle yleisasiakasnumerolle.