Vastaanottoilmoituksen toiminta

Kun vastaanottoilmoituksien vastaanotto on aktivoitu Solteqin toimesta, ja Tekson työasemalla avataan Pankkiohjelma, Vastaanottoilmoitus-painike näkyy Raportit-valikossa.

Vastaanottoilmoitus Pankkiohjelman Raportit-valikossa

Painamalla Vastaanottoilmoitus-painiketta saat avattua listan viimeksi vastaanotetuista ilmoituksista.

Viimeksi vastaanotetut ilmoitukset

Painamalla Avaa verkkolasku saat valitun vastaanottoilmoituksen näkyviin.

Vastaanottoilmoitukset näkyvät myös Aineistoluettelossa. Painamalla Avaa saat myös Verkkolaskut-listan näkyviin, ja voit avata listalta vastaanottoilmoituksen.