Täydennysraportti

Täydennysraportilla saadaan listaus aikavälillä myydyistä tuotteista, joille on varastosaldoa. Voit ottaa täydennysraportin, kun haluat täydentää myymälän hyllyjä jonkin myymälän varastosta löytyvillä kappaleilla, rajatun aikavälin aikana suoritetun myynnin suuruisella kappalemäärällä. Jos myymälässä on jokaista artikkelia vain yksi kappale, niin tämä raportti voidaan ottaa esimerkiksi päivittäin, ja hakea puuttuvat kappaleet varastosta joka aamu. Raportti näyttää vain ne kappaleet, jotka varastosta löytyvät saldoilta.

Täydennysraportti-ruutu

Laita Tämä päivä kokonaan -valinta aktiiviseksi aina, kun suoritat takautuvan päivän raportointia.

Jos otat täydennysraportin kuluvalta päivältä useita kertoja päivässä, jätä kyseinen kohta valitsematta. Tällöin raportille tulevat tiedot saadaan vain siitä asti, milloin edellinen kuluvan päivän tulostus on otettu. Tällöin raportilla näkyy myös, miltä aikaväliltä raportti on hakenut tapahtumat (pienin ja suurin aikaleima, mitkä kuiteista löytyvät), jolloin on helpompi myös nähdä, onko samalla työasemalla suoritettu ajo hetkeä aikaisemmin.

Täydennysraportin tulostaminen

1. Syötä päivämääräväli.

2. Syötä myymäläväli.

3. Jos tuotteille on määritelty erillinen varastopaikka, määrittele varasto, jonka tilanne tulostetaan raportille

4. Syötä ryhmärajaus ja toimittajarajaus.

5. Valitse tarvittaessa Tämä päivä kokonaan.

6. Paina F4 Tulosta.

Esimerkki täydennysraportista (ei koko- ja värilajitelmaa)