Vaihtolaitekäsittelyn tekstitiedot

Vaihtolaitteen ostoihin ja myynteihin liittyvät tekstit on luotu asennuksen yhteydessä Solteqin toimesta. Voit tarvittaessa muokata tekstejä Tekstit-toiminnolla:

1. Paina Tekson valikosta F7 Perustiedot ja valitse 14. Tekstit. Tekstit-ruutu avautuu.

2. Paina F7 Lista ja hae VLMYYNTI- tai VLOSTO-teksti muokkaustilaan.

1. VLMYYNTI: Vaihtolaitteen myyntikuittiin tulostuva teksti.

Esimerkki VLMYYNTI-tekstin tiedoista

2. VLOSTO: Vaihtolaitteen ostokuittiin tulostuva teksti.

Esimerkki VLOSTO-tekstin tiedoista

3. Tee haluamasi muutokset teksteihin.

• Aloita tekstin kirjoittaminen vasemmasta reunasta; ohjelma keskittää tällöin automaattisesti tekstit esimerkiksi kuittikirjoittimelle.

• Tekstin nimi on muualla ohjelmissa esiintyvä kyseisen parametrin nimi. Nimeä ei saa muuttaa; sen täytyy aina olla tietyssä muodossa, jonka ohjelma ymmärtää.

• Kassanumero syötetään vain silloin, kun kyseessä on tietyn kassan teksti. Kun numeroa ei anneta, tieto näkyy kaikilla kassoilla/laitteilla. VLOSTO ja VLMYYNTI tekstit eivät ole kassakohtaisia, joten älä anna kassanumerotietoa näille teksteille.

• Rivin pituus tarkoittaa tekstikentän pituutta merkkeinä. Tekstit ovat tavallisesti 40, 80 tai 132 merkkiä pitkiä.

4. Paina lopuksi F4 Tallenna. Tallennettu tekstimuutos tulee voimaan kassoille seuraavassa kassaohjelman käynnistyksessä.