Web-keräily

Voit käynnistää kassan keräilytoiminnon painamalla F11 Web-keräily. Lista keräiltävistä tilauksista tulee näkyviin.

• Voit hakea ruudulla tilauksia kirjoittamalla tilausnumeron Haku tilausnumerolla -kenttään ja painamalla Hae-painiketta.

• Hae kaikki-valinnan avulla voit hakea tilauksia “jokerityyppisesti” (esimerkiksi haku 1900 hakisi muun muassa tilaukset 190004 ja 51900); tilausnäkymänä ovat tällöin Kaikki tilat.

Lista keräiltävistä tilauksista

Katso ohjeet keräilytoiminnon käyttämiseen: