Siirtoraportti

Siirtoraportti-toiminnon avulla avulla voit ottaa raportteja eri varastotapahtumista.

Siirtoraportti-ruutu (koko -ja värilajitelma ei käytössä)

Raportin tulostus kannattaa ottaa esikatseluun, josta sen voi sitten tulostaa ja/tai tallentaa PDF-muotoon.

Voit tulostaa raportin myös suoraan kirjoittimelle tai tiedostomuotoon.

1. Valitse ensin Tulostettavat varastotapahtumat sekä Summataso, jolla haluat raportin ottaa

• Summatason Tuloerällä tarkoitetaan kuittia.

2. Tee haluamasi rajaukset Rajaus-osiossa.

3. Paina F4 Tulosta.

Jos haluat tarkastella tietyn tuotteen tapahtumia, niin riittää että syötät rajauksen Tuotenumero/Mallinumero -kenttään.

Kentät ja valinnat

Kenttä/valinta

Selitys

Tulot

Tulostaa varastoon tulot annetuilla rajauksilla.

Poistot

Listaa tehdyt varastopoistot (eli varastokyselyn kautta tehdyt siirrot, joissa Mlään-kohtaan on laitettu 0).

Siirrot

Valinnalla saadaan tulostettua myymälöiden välillä tehdyt varastosiirrot. Tällöin aktivoituu myös erillinen Järjestys-valinta, jolla voidaan valita missä järjestyksessä siirrot raportoidaan.Siirrot tulostuvat kaikista myymälöistä kaikkiin myymälöihin, jos annetaan mistä -myymälät ja mihin -myymälät kohtiin kaikki myymälät.

Heti. inv.

Raportoi heti-inventointitapahtumat eli inventoinnit jotka on tehty inventointialustan kautta Varasto päivitetään heti -valinnalla

Var.muutos

Kohdasta saat näkyviin mitä muutoksia varastossa on tapahtunut. Valinta huomioi rajatun myymälän osalta kaikki kyseisen myymälän varastoon vaikuttaneet tapahtumat (tulo-, siirto-, poisto-, myynti-, palautustapahtumat).

Hintamuut.

Valinnalla voit raportoida hinnoittelun kautta tehdyt ostohinnan muutokset.

Inventaarit

Näyttää inventoidut tuotteet. Keskiostohinnoittelun ollessa käytössä, saat kuluvalla päivällä syötetyille inventointitapahtumille todellisen keskiostohintaisen varastoarvon tulostettua kun teet ennen siirtoraportin ottamista tapahtumapäivityksen. Samaten jos tuotteisiin on tehty hinnan muutoksia, tulee tehdä tapahtumapäivitys ennen raportin ottoa, raportille tulostuu näin voimassa olevat varastoarvot.

Ennakkoinventaarit

Raportoi ennakkoinventointitapahtumat.