Laskujen tulostus

Laskujen tulostustoiminnolla voit tulostaa tehdyt laskut ja korkolaskut tarvittaessa uudelleen sekä muodostaa verkkolasku-, Factoring-lasku tai e-kirje -aineistot. Valintakriteereinä on laskutuspäivä, laskunumero ja asiakasnumero sekä laskutustapa.

Laskujen tulostus -ruutu

Painamalla Edelliset laskut F5 voit tulostaa viimeksi tulostetut laskut.

Yksittäisiä laskuja voidaan tulostaa myös Laskujen syötössä hakemalla ensin ko. lasku ruudulle ja valitsemalla sen jälkeen F9 Tulosta. Avautuvalla Laskujen tulostus -ruudulla näet tulostettaksi valitut laskut sekä käytettävissä oleva tulostusvaihtoehdot (mukaanlukien E-kirje, verkkolaskut, Factoring-laskut ja/tai laskun lähettäminen sähköpostitse, mikäli kyseiset toiminnot on parametroitu päälle Teksossa. Ota tarvittaessa yhteys Solteqin asiakastukeen.)

Laskujen tulostus

Laskun lähettäminen sähköpostitse

Mikäli valitset Tulostetaan-kohdassa Sähköposti-vaihtoehdon ja painat sen jälkeen ✓ Tulosta, Lähetetään lasku -ruutu avautuu.

• Vastaanottaja-kentässä näkyy vastaanottajan sähköpostiosoite; voit tarvittaessa muuttaa osoitteen tai lisätä muita vastaanottajia Kopio- ja/tai Piilokopio-kenttiin.

• Voit halutessasi muuttaa sähköpostin otsikkoa Otsikko-kentässä.

• Paina F5 Esikatselu mikäli haluat esikatsella viestiä ennen lähettämistä.

• Paina F4 Lähetä lähettääksesi viestin.

Lähetetään lasku -ruutu