Skip to main content
Skip table of contents

Tapahtumaselailu

Varaston tapahtumaselailulla voit tarkastella varaston tapahtumia. Varastotapahtumasta voidaan tulostaa hintalaput. Selailussa voit myös kopioida varastoontulo- tai siirtokuitin inventointi- tai ennakkoinventointikuitiksi ja tehdä korjaustapahtuman kuitille (vastakkainen tapahtuma).

Tapahtumaselailu-ruutu (ei koko- ja värilajitelmaa)

Funktionäppäimet

F2 Tulosta

Tulostaa ruudulla olevan varastotapahtumakuitin esikatseluun, josta sen voi tulostaa kirjoittimelle tai tallentaa pdf-muotoon.

F4 Hae Koodi

Avaa apuruudun, johon voit syöttää haettavan koodin. Ohjelma hakee ruudulle seuraavan kuitin, josta kyseinen koodi löytyy.

F5 ja F6

 Voit selata tapahtumia kuittijärjestyksessä eteen- ja taaksepäin.

F7 Lista

Avaa hakuruudun, jossa näkyy viimeisimmät varastotapahtumat ja jossa koko varastotapahtumahistoriasta voi hakea halutun varastotapahtuman ruudulle.

F8 Poista

Poistaa varastotapahtumien selailussa näkyvän kuitin tapahtumat. Ohjelma kysyy vielä varmennuksen. Ainoastaan käsittelemättömiä tapahtumia voidaan poistaa. Mikäli tapahtuma on päivittynyt jo eteenpäin raportointikantoihin, antaa ohjelma tästä vihgeilmoituksen, eikä poistoa voida tehdä.

F9 Toiminnot

Kun ruudulla on oman myymälän varastosiirto- tai varastoontulokuitti, niin painike avaa apuruudun, jolla varastotapahtumakuitista kuitista voidaan tehdä korjaustapahtumat tai se voidaan kopioida inventointi- tai ennakkoinventointikuitiksi. Ohjelma antaa virheilmoituksen jos toimintoa ei voida tehdä.

F10 Poistu

Poistuu varastotapahtumien selailusta ja palaa varaston päävalikkoon.

F11 Ennakkoinventoinnit

Avaa apuruudun, jolla tehdyt ennakkoinventoinnit saadaan listattua ja josta ne voidaan valita mukaan varsinaiseen inventointiin.

F12 Hintalaput

Tekee ruudulla olevan varastotapahtumakuitin kappaleista hintalaput, selailusta poistuttaessa avaa hintalappujen tulostusruudun, jossa määritetään tulostusvalinnat (katso Hintalappujen tulostus).

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.