Asiakastapahtumaraportti

Asiakastapahtumista saat asiakkaan tapahtumat raportille haluamillasi rajauksilla. Asiakasraportit-ohjelmaa on mahdollista käyttää silloin, kun asiakkaille on annettu asiakasnumerot, ja esimerkiksi myynnissä on tehty asiakastapahtumia.

Jos käytössä on lisäksi erikseen parametroitava Bonus-ohjelma, raportteja voidaan tehdä bonusasiakkaiden bonusta kerryttäneistä ostoista ja kertyneistä ostohyvityksistä. Bonustapahtumista saadaan halutuin rajauksin asiakkaan bonustapahtumat sekä bonuskausittain näkyvät ostot ja hyvitykset raportille. Raportti voidaan valita tapahtumittain tai summittain, jolloin raportille tulostuu asiakkaan/asiakkaiden loppusummat ostoista, hyvityksistä ja käytetyistä hyvityksistä.

Asiakastapahtumaraportti-ruutu

Asiakastapahtumaraportin tulostus

1. Syötä haluttu päivämääräväli. Päivämääräväli on oletuksena vuoden alusta kuluvaan päivään.

2. Syötä haluttu asiakasnumeroväli.

3. Valitse sisältö:

• Asiakastapahtumat, kun haluat raportille kaikki asiakastapahtumat.

• Bonustapahtumat, kun raportoit bonusta kerryttäneitä ostotapahtumia.

• Bonustapahtumia raportoitaessa voidaan valita tulostuuko raportille tiedot tapahtumista vai vain summatiedot

4. Paina F4 Tulosta.

5. Asiakastapahtumat haetaan raportille lähetekannasta. Bonustapahtumat ovat raportoitavissa vain, jos käytössä on erikseen parametroitava Bonus-ohjelma.