Asiakkaan henkilötunnuksen lisääminen Teksossa

1. Valitse haluttu asiakas asiakastiedoissa.

2. Lue asiakkaan henkilötunnus ajo-/Kela-kortista viivakoodinlukijalla tai syötä se Henkilötunnus-kenttään, ja paina Enter.

Asiakastietoruutu

3. Ohjelma tarkistaa kaikki tallennetut henkilötunnukset

• Mikäli tunnusta ei löydy, ohjelma antaa ilmoituksen Henkilötunnusta ei löydy, tallennetaanko asiakkaalle [asiakasnumero]?
      Paina Kyllä, ja sen jälkeen tallenna vielä asiakkaan tiedot F4 Tallenna -painikkeella.

Henkilötunnusta ei löydy -ilmoitus

• Mikäli tunnus jo löytyy, ohjelma antaa ilmoituksen Henkilötunnus löytyi, siirrytäänkö asiakkaaseen [asiakasnumero]?

Henkilötunnus löytyi -ilmoitus

Voit tarvittaessa vaihtaa henkilötunnuksen toiselle asiakkaalle poistamalla sen ensin nykyiseltä asiakkaalta.