Skip to main content
Skip table of contents

WooCommerce

WooCommerce on avoimen koodin verkkokauppa-alusta, joka voidaan integroida Teksoon Solteq Connectorin avulla. Alla olevassa taulukossa on kuvattu Tekson ja WooCommercen välillä siirtyvät tiedot, kun integraatio on otettu käyttöön.

Siirrettävät tiedot

Siirtosuunta

Huomioitavaa

Tuotteet

Tekso → WooCommerce

Tekso muodostaa tuotesanomia, kun tuotteen perustiedoissa tapahtuu muutoksia. Tekson muodostama tuotesanoma sisältää tuotteen perustietoja kuten:

 • mallinumero

 • mallinimi

 • koodi

 • myyntihinta

 • ostohinta

 • alennushinta.

Tuotetietojen rikastaminen esim. kuvilla tai markkinointiteksteillä suoritetaan joko WooCommercessa tai muussa ulkoisessa järjestelmässä. Näiden tietojen integrointi on mahdollista erillisellä toimeksiannolla ja kustannuksella.

Tekson muodostamien tuotesanomien välittämisen tiheys ja aikataulutus WooCommerceen voidaan määrittää halutunlaiseksi.

Tuotesaldot

Tekso → WooCommerce

Tekso muodostaa saldosanomia, kun tuotteen saldotiedoissa tapahtuu muutoksia. Tekson muodostama saldosanoma sisältää tuotteen sen hetkisen

 • vapaan saldon

 • varatun saldon

 • myymälän

Tekso muodostamien saldosanomien välittämisen tiheys ja aikataulutus WooCommerceen voidaan määrittää halutunlaiseksi.

Asiakkaat

Tekso → WooCommerce

Tekso muodostaa asiakassanomia, kun asiakkaan tiedoissa tapahtuu muutoksia. Tekson muodostama asiakassanoma sisältää asiakkaan perustiedot, kuten

 • nimi

 • yhteystiedot

 • osoitetiedot.

Tekson muodostamien asiakassanomien välittämisen tiheys ja aikataulutus WooCommerceen voidaan määrittää halutunlaiseksi.

WooCommerce → Tekso

Uudet ja muuttuneet asiakastiedot haetaan WooCommercesta ja välitetään Teksoon. Asiakassanomien välittämisen tiheys ja aikataulutus Teksoon voidaan määrittää halutunlaiseksi.

Myynnit

WooCommerce → Tekso

Verkkokaupan myynnit haetaan WooCommercesta ja välitetään Teksoon. Myyntien välittämisen tiheys ja aikataulutus Teksoon voidaan määrittää halutunlaiseksi.

Palautukset

WooCommerce → Tekso

Verkkokaupassa tehdyt palautukset (myös osapalautukset ovat tuettuja) haetaan WooCommercesta ja välitetään Teksoon. Palautusten välittämisen tiheys ja aikataulutus Teksoon voidaan määrittää halutunlaiseksi.

Kampanjahinnat

Tekso → WooCommerce

Tekson tuotekohtainen kampanjahinta voidaan siirtää WooCommerceen. Tuetaan tuote-, ryhmä- ja toimittajatason kampanjahinnoittelua. WooCommercessa Tekson kampanjahinta siirtyy verkkokaupan alehintaan.

Tarjouspyynnöt

WooCommerce → Tekso

Verkkokaupan tarjouspyynnöt haetaan WooCommercesta ja välitetään Teksoon myyntitilauksina. Tarjouspyyntöjen välittämisen tiheys ja aikataulutus Teksoon voidaan määrittää halutunla

Asiakaskohtaiset hinnat

Tekso → WooCommerce

Tekson asiakaskohtaisia hinnastoja ja tukkuhintoja voidaan siirtää WooCommerceen. Tarkempi toimintamalli sovitaan aloituskokouksessa.

WooCommercen WISDM Customer Specific Pricing -lisäosan käyttöönotto mahdollistaa manuaalisen asiakaskohtaisen hinnaston ylläpidon verkkokaupassa. Automatiikan rakentaminen (Tekso–WooCommerce integroidussa verkkokaupassa) vaatii kuitenkin Solteq Connector integraatio-ohjelmiston lisätoiminnallisuuden, jolla Teksosta voidaan siirtää asiakaskohtaiset hinnastot verkkokauppaan. Tässä yhteydessä Solteq Connector integraatio-ohjelmisto pilkkoo Tekson hinnaston verkkokaupan tarvitsemaan muotoon tuote- ja asiakastasolle.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.