Inventoinnin siirtoraportti

Inventoinnin siirtoraportti antaa listauksen inventointitapahtumien selailussa näkyvistä kuiteista. Summatasoksi voidaan valita ryhmä, malli/tuote, koodi tai tuloerä (=kuiteittain).

Voit käynnistää toiminnon kohdasta Inventointi → Siirtoraportti.

Raportti kannattaa ottaa ensin esikatseluun, josta sen voi tulostaa ja/tai tallentaa PDF-muotoon.

Siirtoraportti/Inventaarit-ruutu

• Valitse ensin, raportoitko inventointitapahtumia vai ennakkoinventointitapahtumia sekä summataso, jolla haluat raportin ottaa. (Summataso: Tuloerä = kuitti.)

• Inventaarit-valinta näyttää inventoidut tuotteet. Keskiostohinnoittelun ollessa käytössä näyttää inventointitapahtumille todellisen keskiostohintaisen varastoarvon.

• Ennakkoinv.-valinta raportoi ennakkoinventointitapahtumat

• Tee haluamasi aikaväli-, myymälä-, ryhmä-, toimittajarajaukset. Koko inventaaria koskevaan siirtoraporttiin rajataan aikaväliksi kaikki päivät, joilla inventointia on syötetty.

• Jos haluat tarkastella tietyn tuotteen tapahtumia, niin riittää että annat rajauksen Tuote/mallinumero-kenttään.

• Syötä päivämäärärajaukseen päivämääräväli, jolloin inventointia on todellisuudessa suoritettu. Mistä-myymälät jätetään tyhjäksi ja Mihin-myymälät -kohtaan annetaan haluttu myymälä/myymälät.

• Siirtoraportti inventoinnista tulee tulostaa ainakin pääryhmätasolla, jotta siinä näkyviä inventointikappaleita voidaan verrata eroraporttiin ennen inventoinnin päivityksen tekemistä.