Intrastat monimyymäläympäristössä

Tilausten ja tuotteiden tiedot siirtyvät Tekson normaalilla monimyymäläympäristön parametroinnilla pääpaikalta sivumyymälään ja sivumyymälästä pääpaikalle. Sivumyymälään siirtyy vain ko. sivumyymälän tilaukset ja sivumyymälä käsittelee aina vain omia tilauksiaan.

Monimyymäläympäristössä suositellaan että raportointi tehdään keskitetysti pääpaikalta. Jos jokainen myymälä raportoi oman myymälän tuonnit suoraan TYVI Pro -palvelulla, niin jokaiselle myymälälle tarvitaan oma INT-tunnus.